Read Habibi by Craig Thompson Free Online


Ebook Habibi by Craig Thompson read! Book Title: Habibi
The author of the book: Craig Thompson
Edition: Komiko
Date of issue: 2013
Format files: PDF
The size of the: 382 KB
City - Country: No data
Loaded: 2598 times
Reader ratings: 5.5
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English

Read full description of the books:"Habibi" (reč koja na arapskom jeziku u bukvalnom prevodu znači "moj voljeni") je pre svega bajkovito osmišljena priča o odrastanju i prijateljstvu, ali ona ovim problemima prilazi na neki novi, nekonvencijalni način, što je svakako čini posebno primamljivom. U pitanju je doista inteligentno napisan album koji uspeva da nas uvuče u neki imaginarni orijentalni ambijent. U njemu pratimo doživljaje dva glavna lika, Dodole i Zama, njihov međusobni odnos i način na koji se svako od njih nezavisno od drugog sukobljava sa surovim svetom u kojem su nekada živeli kao deca robovi. Ipak, ova grafička novela govori nam još o mnogo čemu… O odnosu Istoka i Zapada, o našoj vezi sa prirodom, o univerzalnoj ljubavi, magiji i religiji.

Iako je izazvao poneke kontroverze vezane za prikaz arapske kulture i seksualnosti, delo je ovenčano prestižnom Eisner nagradom za najbolji crtež i scenario.

Autor ovog dela je Craig Thompson, izuzetno cenjen umetnik, do sada najpoznatiji po knjigama"Good-bye, Chunky Rice", "Blankets" i "Carnet de Voyage".


Download Habibi PDF Habibi PDF
Download Habibi ERUB Habibi PDF
Download Habibi DOC Habibi PDF
Download Habibi TXT Habibi PDFRead information about the author

Ebook Habibi read Online! Craig Ringwalt Thompson (b. September 21, 1975 in Traverse City, Michigan) is a graphic novelist best known for his 2003 work Blankets. Thompson has received four Harvey Awards, two Eisner Awards, and two Ignatz Awards. In 2007, his cover design for the Menomena album Friend and Foe received a Grammy nomination for Best Recording Package.
Reviews of the Habibi


GEORGE

This book is awesome!

JOSHUA

Book will go one time.

LYDIA

Quickly downloaded

RILEY

Do you need a book to diversify your evening? Maybe you found her.

BETHANY

The book is really worthy of the bestseller!
Add a comment
Download EBOOK Habibi by Craig Thompson Online free

PDF: habibi.pdf Habibi PDF
ERUB: habibi.epub Habibi ERUB
DOC: habibi.doc Habibi DOC
TXT: habibi.txt Habibi TXT