Read Vĩnh biệt Tugumi by Banana Yoshimoto Free Online


Ebook Vĩnh biệt Tugumi by Banana Yoshimoto read! Book Title: Vĩnh biệt Tugumi
The author of the book: Banana Yoshimoto
Edition: NXB Đà Nẵng
Date of issue: 2007
Format files: PDF
The size of the: 649 KB
City - Country: No data
Loaded: 2645 times
Reader ratings: 3.2
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English

Read full description of the books:Vĩnh biệt Tugumi cũng chính là vĩnh biệt tuổi thơ, với một cái nhìn sống động và tươi tắn về tình yêu, tình thương nơi những nhân vật trẻ vừa bước qua ngưỡng cửa thiếu niên mong manh, dữ dội.

Bốn người bạn: Maria, Tugumi, Yoko và Yoichi đã sống cùng nhau một mùa hè cuối cùng trước khi bước vào tuổi trưởng thành, với căn nhà nghỉ cũ và bờ biển quê hương. Và Tugumi, cô gái xinh đẹp, ốm yếu, trái tính, đôi khi còn độc ác, đã là trung tâm của những liên hệ tinh thần của họ. Đối mặt với sức mạnh hoang dại bên trong thân thể yếu ớt của Tugumi cũng như khả năng đánh mất cô, Maria cuối cùng đã có thể tới gần nhất sự sống cốt tủy và độc đáo mà cô cất giữ. Chính trong những ngày hè cuối cùng đó, nhóm bạn đã được trải nghiệm những cảm xúc đẹp đẽ và sâu xa về cuộc sống, về cho và nhận, tĩnh tại và đổi thay, về sức mạnh của tinh thần và những ranh giới mơ hồ của cảm giác...

Tinh tế và đầy âm hưởng, khi không còn quá ám ảnh với những dự cảm tăm tối về hư vô và cái chết, thế giới trong suốt, tươi mới của Banana lại hiện ra, làm say những ai đã đem lòng yêu mến lối đi nhỏ trong văn chương của cô.


Download Vĩnh biệt Tugumi PDF Vĩnh biệt Tugumi PDF
Download Vĩnh biệt Tugumi ERUB Vĩnh biệt Tugumi PDF
Download Vĩnh biệt Tugumi DOC Vĩnh biệt Tugumi PDF
Download Vĩnh biệt Tugumi TXT Vĩnh biệt Tugumi PDFRead information about the author

Ebook Vĩnh biệt Tugumi read Online! Banana Yoshimoto (よしもと ばなな or 吉本 ばなな) is the pen name of Mahoko Yoshimoto (吉本 真秀子), a Japanese contemporary writer. She writes her name in hiragana. (See also 吉本芭娜娜 (Chinese).)

Along with having a famous father, poet Takaaki Yoshimoto, Banana's sister, Haruno Yoiko, is a well-known cartoonist in Japan. Growing up in a liberal family, she learned the value of independence from a young age.

She graduated from Nihon University's Art College, majoring in Literature. During that time, she took the pseudonym "Banana" after her love of banana flowers, a name she recognizes as both "cute" and "purposefully androgynous."

Despite her success, Yoshimoto remains a down-to-earth and obscure figure. Whenever she appears in public she eschews make-up and dresses simply. She keeps her personal life guarded, and reveals little about her certified Rolfing practitioner, Hiroyoshi Tahata and son (born in 2003). Instead, she talks about her writing. Each day she takes half an hour to write at her computer, and she says, "I tend to feel guilty because I write these stories almost for fun."


Reviews of the Vĩnh biệt Tugumi


JAMES

Pozitivnenko, but naпve to the ugly.

LIAM

A book that leaves a whole bunch of emotions after reading

LILLY

There are some interesting pages

ISOBEL

One of the best books
Add a comment
Download EBOOK Vĩnh biệt Tugumi by Banana Yoshimoto Online free

PDF: vnh-bit-tugumi.pdf Vĩnh biệt Tugumi PDF
ERUB: vnh-bit-tugumi.epub Vĩnh biệt Tugumi ERUB
DOC: vnh-bit-tugumi.doc Vĩnh biệt Tugumi DOC
TXT: vnh-bit-tugumi.txt Vĩnh biệt Tugumi TXT