Read Az ébredő tűz by Anthony Ryan Free Online


Ebook Az ébredő tűz by Anthony Ryan read! Book Title: Az ébredő tűz
The author of the book: Anthony Ryan
Edition: Fumax
Date of issue: December 2016
Format files: PDF
The size of the: 9.50 MB
City - Country: No data
Loaded: 1794 times
Reader ratings: 4.4
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English

Read full description of the books:Véráldottak – olyan férfiak és nők, akik a vad sárkányok véréből készült elixírek elfogyasztásával mérhetetlen erőknek parancsolnak.
A Vashajó Szindikátust a véráldottak hatalma tette naggyá. Most azonban pusztító vihar közeleg: a sárkányok vérvonala gyengülőben, a felemelkedő Korvantin Birodalom pedig ugrásra készen várja a pillanatot, hogy kihasználhassa a Szindikátus gyengeségét. Ráadásul a vadonban is mozgolódás támad: a sárkányok támadásai egyre gyakoribbá válnak – és ami még ennél is rosszabb, szervezettnek tűnnek.

Az utolsó reménysugár nem más, mint egy mitikus sárkány, amelynek nagyerejű vére valódi csodákra képes – ha egyáltalán létezik ez a rejtélyes lény.
A sors végül három hőst választ ki magának.
Claydon Tocreekre, a lajstromozatlan véráldottra és kisstílű tolvajra hárul a feladat, hogy az ismeretlen vadonban felkutassa a legendás sárkányt, aminek a létezésében még csak nem is hisz.
Lizanne Lethridge, a Szindikátus félelmetes erejű, ifjú elit kéme hirtelen találja magát ellenséges terepen, küldetése egyre veszedelmesebb helyzetekbe sodorja.
Corrick Hilemore, az ismert világ peremén cirkáló kalózvadász Vashajó parancsnokhelyettese könnyen lehet, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét, amikor a könyörtelen rablók nyomába eredt – és helyettük egy jóval komolyabb ellenséggel kerül szembe.

Ahogy a birodalmak egymásnak feszülnek, mindhármuknak harcolni kell azért, amiben hisznek, ha nem akarják, hogy a világot elnyelje az ébredő tűz.


Download Az ébredő tűz PDF Az ébredő tűz PDF
Download Az ébredő tűz ERUB Az ébredő tűz PDF
Download Az ébredő tűz DOC Az ébredő tűz PDF
Download Az ébredő tűz TXT Az ébredő tűz PDFRead information about the author

Ebook Az ébredő tűz read Online! Anthony Ryan was born in Scotland in 1970 but spent much of his adult life living and working in London. After a long career in the British Civil Service he took up writing full time after the success of his first novel Blood Song, Book One of the Raven’s Shadow trilogy. He has a degree in history, and his interests include art, science and the unending quest for the perfect pint of real ale.

For news and general wittering about stuff he likes, check out Anthony's blog at: http://anthonystuff.wordpress.comReviews of the Az ébredő tűz


ARCHIE

The author liked the book.

LOGAN

Why do you ask me to drive a phone?

EVELYN

This needs to be read to each

HARRISON

An enticing cover and a controversial story.

ERIN

Time flew unnoticed.
Add a comment
Download EBOOK Az ébredő tűz by Anthony Ryan Online free

PDF: az-bred-tz.pdf Az ébredő tűz PDF
ERUB: az-bred-tz.epub Az ébredő tűz ERUB
DOC: az-bred-tz.doc Az ébredő tűz DOC
TXT: az-bred-tz.txt Az ébredő tűz TXT