Read Drie versies van ons by Laura Barnett Free Online


Ebook Drie versies van ons by Laura  Barnett read! Book Title: Drie versies van ons
The author of the book: Laura Barnett
Edition: PEPPER books
Date of issue: December 18th 2015
Format files: PDF
The size of the: 958 KB
City - Country: No data
Loaded: 2462 times
Reader ratings: 7.8
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English

Read full description of the books:Sommige momenten kunnen je leven veranderen.
Heb je je ooit afgevraagd: wat als...?

Een man loopt over een voetpad. Een vrouw fi etst hem tegemoet. Op dat moment wordt hun lot met elkaar verbonden. De vrouw moet uitwijken voor een hond. Of krijgt ze een lekke band? Of fi etst ze gewoon door?
Drie beslissende momenten, drie versies van een verhaal dat de rest van hun leven bepaalt.
Eva en Jim zijn 19-jarige studenten wanneer ze elkaar in 1958 voor het eerst ontmoeten. Kleine beslissingen en wendingen bepalen vanaf dat moment hun leven dramatisch. En dan is er nog David, een ambitieuze acteur die zwaar verliefd is op Eva. Drie versies van ons volgt Eva en Jim, samen en gescheiden, wanneer hun liefde steeds andere routes neemt, tot de ontknoping in het heden.
Drie levens vol liefde, ambitie en verraad, maar bovenal drie levens met een rotsvaste connectie tussen twee personen.

'Een triomfantelijk debuut; een weldoordacht boek over het samenspel tussen toeval en lot. Buiten een originele structuur biedt de roman een openhartige kijk op echte liefde.' The Times

Laura Barnett (1982) is schrijver, journalist en theatercriticus. Ze schrijft regelmatig voor The Guardian, The Daily Telegraph en The Observer. Ze studeerde Spaans, Italiaans en journalistiek aan de universiteit van Cambridge en woont tegenwoordig in Londen. Voor haar eerder gepubliceerde korte verhalen won ze verscheidene prijzen. Drie versies van ons is haar eerste roman. Het boek werd aan meer dan 21 landen verkocht.
#watals

Later zal Eva denken: zonder die roestige spijker zouden Jim en ik elkaar nooit ontmoet hebben. Die gedachte zal haar met een adembenemende hevigheid te binnen schieten, volledig geformuleerd, terwijl ze roerloos ligt te kijken naar het licht dat om de gordijnen heen piept. Ze denkt na over de precieze hoek van haar fietsband in het gras, dat vol diepe sporen zat; over de spijker zelf, oud en krom; het hondje dat liep te wroeten in de berm en niet opzij ging voor het geluid van haar fietsketting en banden. Ze was uitgeweken voor het beestje en haar band was in de roestige spijker terechtgekomen. Het had toch gemakkelijk gekund - de kans was zelfs veel grĂ³ter - dat deze dingen geen van alle gebeurd zouden zijn?


Download Drie versies van ons PDF Drie versies van ons PDF
Download Drie versies van ons ERUB Drie versies van ons PDF
Download Drie versies van ons DOC Drie versies van ons PDF
Download Drie versies van ons TXT Drie versies van ons PDFRead information about the author

Ebook Drie versies van ons read Online! Laura Barnett is a writer, journalist and theatre critic. She has been on staff at the Guardian and the Daily Telegraph, and is now a freelance arts journalist and features writer, working for the Guardian, the Observer and Time Out, as well as several other national newspapers and magazines.

Laura was born in 1982 in south London, where she now lives with her husband. She studied Spanish and Italian at Cambridge University, and newspaper journalism at City University, London. Her first non-fiction book, Advice from the Players - a compendium of advice for actors - is published by Nick Hern Books. Laura has previously published short stories, for which she has won several awards. The Versions of Us is her first novel.Reviews of the Drie versies van ons


LEO

Why do I need to drive a phone number?

HENRY

Interesting read for true fans

ERIN

The book is really worthy of the bestseller!

MOHAMMED

I read the whole book with a stupid smile on my face. General advice to everyone!

HARRIET

Why do you need to specify a phone?
Add a comment
Download EBOOK Drie versies van ons by Laura Barnett Online free

PDF: drie-versies-van-ons.pdf Drie versies van ons PDF
ERUB: drie-versies-van-ons.epub Drie versies van ons ERUB
DOC: drie-versies-van-ons.doc Drie versies van ons DOC
TXT: drie-versies-van-ons.txt Drie versies van ons TXT